Nejnovější recenze ze sekce Chrliče a fontánové trysky
- Splnuje představu podle popisu.
- Zatím jsem na nic nepřišel.
Je to pěkný doplněk v zahradním ostrůvku. Zaroven slouží jako pítko pro ptáky.Máme rádi pokud jich v zahradě je hodně a rádi je pozorujeme. Cena odpovídá kvalitě a zpracování výrobku.
![Garthen 86226](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/0f2/0f2470ba362ae6b5496ffd7bf076b782--mmf100x100.jpg)
Garthen 86226
Přidáno: 6. června 2023
(naposledy upraveno 6. června 2023)
Zakoupeno v Kokiskashop
Zboží přišlo poškozené, ve spodní nádobě zničena izolace proti vodě, zjevně poškozeno špatným řešením uložením kamení a horního vedra dovnitř spodního, opravil sem sám tekutou lepenkou reklamaci sem neřešil
Fontánu mi doporučila kamarádka a mě se moc zalíbila.Hned jsem ji vyzkoušela a byla jsem nadšená.Koupila jsem jí i svému vnoučkovi k narozeninám a doufám, že se mu bude líbit tak jako mně.
spokojenost
Provedení,cena,dostupnost
- Zcela nefunkční-teče
Nesplnilo to mé očekávani.
- super
- super fontánka
krásná dekorace do pítka pro ptáky, dobře funguje
- Vzhled moc hezký a příjemný zvuk vody,mám z toho radost.
- Chybí český návod!!!
- Fontána má dva programy na tlačítko kde není zřejmé momentální nastavení.
Je super,jen pořád ještě s manželem zkoumáme jak to vlastně funguje.Když se dá odpojený panel předem na slunce a pak se zapne a dál je na slunci,tak fontána svítí a bublá až do půlnocia je to paráda.
Moc jsem se na stříkající leknín těšila, ale jsem dost rozladěná. Solární destička by měla být v něčem upevněná, např. v rámečku a mohla by být zapichovací. Takhle člověk neví kam s ní a aby ji někdo nerozšlápl. Trysky tryskají nerovnoměrně, některé části vodu ven z jezírka, evidentně vodotrysk není určen pro menší nádoby. Kabel k destičce by mohl být delší. Já osobně bych si tento výrobek už nekoupila.
![Blumfeldt Empoli](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/87c/87c00dd2ebcb02434cb01d7219eeb0ae--mmf100x100.jpg)
Blumfeldt Empoli
Přidáno: 28. května 2023
(naposledy upraveno 28. května 2023)
Zakoupeno v electronic-star.cz
- povedený design, snadná montáž i když chybí návod v češtině
- chybějící návod v češtině, solární panel musí být umístěn na opravdu dobře osluněném místě, jinak se baterie poměrně rychle vybije
![SOLAR 2455](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/196/1968579b9c26a4eccc5805307ae6d676--mmf100x100.jpg)
SOLAR 2455
Přidáno: 28. května 2023
(naposledy upraveno 28. května 2023)
Zakoupeno v Besta-shop.cz
velmi jednoduche sestaveni a hezka dekorace
Funguje pouze při svitu slunce a toho je zatím málo ...
perfektní dekorace na zahradu!!Fontána je krásná a snad i dlouho vydrží různé povětrnostní podmínky..
Fontána je krásná a pracuje výborně paráda na zahradě
- Na nabíjecí integrovanou baterii to funguje bezvadně - cca 5 hodin
- Moc hezky vypadá, stejně jako na obrázku
- Baterie se nabíjí docela dlouho
Zatím nám nefunguje na solární napájení (pouze na baterii - takže musíme čekat než se nabije). Předpokládáme, že potřebuje přímé sluneční paprsky, tak čekáme až bude více slunečno, než dosud. Pak uvidíme....
Fontána je dekorativní, dokonce i samotná bez vody. Funguje přesně, jak jsem očekávala, využíva ji i kolemletící ptactvo. Produkt vřele doporučuji.
- Nevýhodou je vysoká cena, jinak je výrobek plně funkční a předčil naše očekávání
![Blumfeldt Vogels Brunn](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/ee3/ee3ee5ae372b308f48bac64aa439824b--mmf100x100.jpg)
Blumfeldt Vogels Brunn
Přidáno: 13. května 2023
(naposledy upraveno 13. května 2023)
Zakoupeno v electronic-star.cz
- Snadno se sestaví.
- Je to lehké, dá se s tím dobře manipulovat.
- Za ty prachy na tom nic dohromady není.
- Zatím bez problemu
Zobrazuji 141 - 160 ze 482 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »