Nejnovější recenze ze sekce Chrliče a fontánové trysky
Funguje. Svití, voda teče kudy má.
Budu objednávat další 2 ks.
- Krásná dekorativní výbava zahrady
- Není součástí dodávky síťový adaptér pro napájení fontánky přes den...
+++
kvalitní materiál,žádný plast,vkusný design,dlouhá životnost-předpokládám,užitečnost-odbourává stres,zvlhčuje
- uklidnující
Funguje tak jak má.
Zakoupila jsem v různém období již podruhé a voda dle popisu nestříká. Jen občas a nakrátko se snaží vyplivnout krátkým střikem trochu vody.
nefunkční
Malá fontánka, zatím funguje dle popisu.
- Uklidňující a vzhledově pěkné.
- Bytový vodopád je pěkný
- Jednoduchá instalace
- Příjemný pro relaxaci
- Bílé podsvícení není tak hezké jako barevné
Pěkná zábava za sluníčka hlavně pro děti
zajímavý výrobek
- Vypadá pěkně
- Čerpadýlko Made in China vydrželo 3 týdny provozu, max.provozni teplota 35st., Nevydrželo pravděpodobně ta horka. Doporučuji na zimu :o) absolutně žádná komunikace s prodejcem na případnou reklamaci či odkoupení náhradního čerpadla. Snad půjde i vzhledem k solárnímu panelu sehnat podobné a odolnější..
po 1 měsíci přestal fungovát neteče voda --vše skontrolováno
![Blumfeldt Korinth](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/07f/07f67220d22650a11c35ad630b804df4--mmf100x100.jpg)
Blumfeldt Korinth
Registrovaný uživatel
Přidáno: 25. července 2022
(naposledy upraveno 25. července 2022)
- Zakoupeno v electronic-star.cz
- Textura pískovce je docílena nátěrem, který se mi už 2. (!!!) den provozu začal v místě dopadu vodního paprsku do fontány loupat. Na mou žádost (1× telefonát, 2× e-mail) o zaslání trochy barvy k opravě, nebo alespoň sdělení odstínu barvy, reakce veškerá žádná.
Rozhodně nedoporučuji
Líbivé,praktické,spokojenost.
- děravá folie v jedné kádi.
Fontánka je skutečně krásná,lehoučká na manipulaci, imitace kamene je naprosto dokonalá. Nevýhodou je, že nemá baterii, bez plného slunečního svitu nefunguje. Přesto doporučuji. Přesunula jsem ji ze zahrady do pokoje a je to krásný doplněk bytu.
Zobrazuji 181 - 200 ze 482 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »