Nejnovější recenze ze sekce Chrliče a fontánové trysky
- Bohužel přesně podle podrobného popisu funguje - jen při přímém slunečním světle! Nejde ani když je polojasno! Bohužel - před lety jsem zakoupila naprosto stejnou fontánku, která již nemá takovou sílu na vytlačení vody, přesto dodnes s nižší výškou proudu funguje i když je pod mrakem! Nový produkt mě velmi zklamal!!
Zkusit si vybrat jinou fontánku, protože tato funguje jen vyjímečně - bohužel přesně podle upozornění, které jsem nebrala příliž doslova - jen na plném slunci!!!
Skutečně musí svítit
Začal pracovat až po dvou slunečních dnech .
Funguje jak má, žádný problém.
![Blumfeldt Savona](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/dec/dec599068a0b7c97bd529fca42444450--mmf100x100.jpg)
Blumfeldt Savona
Martina Kalábová
Přidáno: 1. července 2024
(naposledy upraveno 1. července 2024)
Zakoupeno v electronic-star.cz
Fontána krásná, ale .... Při prvním větším dešti nateklo do solárního panelu a od té doby nefunguje, moc jsme si ji tedy neužili ( předpokládala bych, že je vše dobře utěsněno )... Též po pár dnech vypadlo jedno led světýlko, ale to se dalo vždy nasunout zpět. Nyní nám tedy - po týdnu, co ji máme - stojí nefunkční fontána u jezírka ...
![SOLAR 2455](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/196/1968579b9c26a4eccc5805307ae6d676--mmf100x100.jpg)
SOLAR 2455
Přidáno: 1. července 2024
(naposledy upraveno 1. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Zakoupila jsem produkt již tzv. rozbalený, jenomže byl nefunkční. Řekla jsem si na fontáně se nemá co pokazit, ale má.
- Potřebujete silné slunce, jednak nefunguje.
Fontána vypadá masivně, ale je lehce přenosná, do provozu ji uvede i starší člověk. Velmi příjemná na pohled i na poslech tekoucí vody.
Funguje jak má.
jednoduchá montáž
- výrobce neznámý, vypadá to na velmi levný import z ... takže i za tuto cenu je to stoprocentně několikanásobek původní ceny
- zboží došlo bez jednoho nástavce se zjevně znovu nelepenou folií (takže ho někdo předtím vrátil)
- vypíná a zapíná se náhodně..
budeme vracet
Malé čerpadýlko, jednoduchá instalace, pracuje spolehlivě. Mám už jiné, silnější čerpadlo, slouží dobře již několik let.
- Kvalitní, hezčí než na obrázku. Celkem dlouho vydrží nabitá
- Super
Stále čekám na zboží které mám před 9 dny objednané
![Pontec PondoSolar Lily Island](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/f48/f4890b689daeaee88594ea57e4d4d071--mmf100x100.jpg)
Pontec PondoSolar Lily Island
Přidáno: 17. června 2024
(naposledy upraveno 17. června 2024)
Zakoupeno v Jezírka Banat
- nemá ukotvení aby se nedržel při kraji.
Funguje a je roztomilý
Přímé sunce
- krasna kvalita a detail provedeni
- Velmi jednoduchá instalace
- Popis a rozměry odpovídají realitě
Snadná sestava, obsluha, dlouhá výdrž, pěkné zpracování.
1. Po vybalení bylo nutné vysát vnitřek od smetí a vrstvy prachu. Nejspíš jak vrtali otvory pro osvětlení. 2. Led osvětlení příliš silné-nelze ztlumit. 3. Při prvním spuštění voda přetékala ven mimo kaskádu! Na třetí kaskádě od vrchu byl otřep, který usměrňoval vodu na podlahu!
Zobrazuji 41 - 60 ze 483 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »