Nejnovější recenze ze sekce Chrliče a fontánové trysky
Vždy jsme chtěli na verandu něco podobného. Pokud porovnám ceny obchodů s podobným zbožím jsou ceny u tohoto obchodu velmi dobré . Co se týká produktu ,jedná se opravdu o dřevěné soudky a pumpu z litiny. Kvalita velmi dobrá. Doporučuji .
hezký doplněk zahrady
Zatím nefunguje, asi málo sluníčka
Tuto fontánku jsem sháněla už hodně dlouho. Za ty peníze snad není ani o čem mluvit. Super.
- Fontánka je nádherná, máme ji asi půl roku - teď již ve sklepě, ale v létě jsme si ji moc užili. Nádherně vypadají v noci ledková svítidla v miskách, no prostě krása. Samé plus.
- jede to
- rychlost dodánízboži,komunikace s obchodem
- plně splňuje mé požadavky
Jednoduché na sestavení. Okamžitě funkční, možnost regulace průtoku výhodou. Jsem s výrobkem spokojen, splnil má očekávání.
je to celkem drahé, ale v zahrádce je to moc hezká dekorace
Zboží je OK. Funguje jak má. Doporučuji.
- Nepotřebuje baterie
- funguje výborně
- jednoduchá instalace
skvělé pro horké letní dny
- hezká fontána
- krátká životnost
fungovala pouze 15 minut takže posílám na reklamaci
- Fakt dobrej vykon a tlak.Dostacujici pro jezirka.
- Postradam nejaky filtr.Dodelal jsem si sam a super uz se neucpava.
Obchod sem si vybral pro velky vyber sortimentu za rozumne ceny. Produkt pouzivam kratce ale funguje nad me ocekavani dobre.
- lehké složení i když nebyl návod v českém jazyce, který je pro ženskou osobu dost důležitý
- žádný popis v českém jazyce
fontána funguje a to je hlavní
když svítí sluníčko, vodotrysk je krásný a vysoký
chvíli to trvá než se zprovozní, tak hlavně nepanikařit
- Dostatečný výkon solárního panelu i baterie. I bez přímého slunečního svitu dobíjí baterií.
Pěkný doplněk zahradního jezírka. Bez nutnosti přívodu elektřiny.
- Funguje.
- V hlubším jezírku cca od 15 cm (!!) je nutné čerpadýlko podložit. Je to mrňavé a nedokáže to čerpat vodu nad výšku dodaných nástavců.
Funkční, ale je to spíš hračka pro děti. Těm to ale dát nelze, protože brzy ulomí dráty u solární baterie (2x 1mm bez pružné vývodky) :-(
- malá okamžitě nám fungovala
Produkt bych doporučila jen bych uvítala delší kabel .
- není zapotřebí elektriky a žádných kabelů
Po rozbalení šel na sluníčku 2 dny od té doby nelze spustit i když je na přímém denním slunci.
Zobrazuji 461 - 480 ze 482 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »